ChatLaq_Ben ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 29 Nerden : İstanbLue xD Lakap : αηqєℓ Kayıt tarihi : 03/02/09
| Konu: DersLer NasıL !! Çarş. Şub. 04, 2009 11:17 am | |
| DUA
Genç kız, sevgilisine telefon açmış
- 'Tankut,' demiş, 'seni çok arzuluyorum, geceleri uyku uyuyamıyorum. Ne olur bu hafta sonu bize yemeğe gel. Seni annem-babamla tanıştırayım. Sonra benim odamda ders çalışıyor gibi yapar doya doya sevişiriz...' Tankut ömründe hiçbir kızla sevişmemiş, toy bir delikanlı Bir eczaneye gitmiş Babacan eczacıya; 'Bu hafta sonu önce bir aile yemeği, peşinden ateşli bir aşk yaşayacağım' demiş, 'Bu yüzden iyisinden bir kutu prezervatif istiyorum...' Babacan eczacı kutuları vermiş, oğlanın sırtını sıvazlayıp yolcu etmiş Tankut hafta sonunda bir büyük buket çiçekle kızın evinin kapısını çalmış Genç kız kapıyı açmış. Tankut'u doğrudan yemeğe almış Delikanlı çok mahçup biçimde masaya oturmuş. Kızın ana-babasının yüzüne şöyle bir baktıktan sonra başını önüne eğmiş Başlamış dua etmeye... Ancak dua bir türlü bitmiyor... Kız sonunda dayanamamış, fısıltıyla: - 'Ben senin bu kadar dindar olduğunu hiç bilmiyordum Tankut,' demiş Tankut adeta inlemiş: - 'Ben de babanın eczacı olduğunu!'
RAHİP
Oldukça seçkin görünüşlü bir bayan uçakla İsviçreden dönmekteydi. Yanında oturmakta olan rahibe "Özür dilerim peder, sizden bir iyilik isteyebilir miyim?" diye sordu. Rahip "Elbette kızım, senin için ne yapabilirim?" diye cevapladı. Kadın açıkladı: "İşte problemim; kendime yeni bir epilasyon aleti aldım ve buna oldukça yüklü bir para saydım. Sanırım limitlerin oldukça üzerine çıktı ve gümrükte elimden alırlar diye korkuyorum. Acaba gümrükten geçişte bunu cübbenizin altına saklayabilir misiniz?" Rahip "Tabi ki yapabilirim evladım ama biliyorsunuz ki ben yalan söyleyemem." diye yanıtladı Kadın "Çok temiz ve dürüst bir yüz ifadeniz var peder, eminim ki size soru filan sormazlar" dedi ve pahalı epilasyon aletini pedere verdi. Uçak havaalanına vardı. Peder gümrükten geçeceği sırada görevli "Peder, bildireceğiniz herhangi bir yükünüz var mı?" diye sordu. Bunun üzerine Peder "Başımdan kuşağıma kadarki bölümde açıklayacağım herhangi birşey yok, evladım" dedi Bu yanıtı garip bulan görevli "Peki kuşağınızın altında kalan bölümde neyiniz var?" diye sordu. Peder yanıtladı: "Kadınların kullanımı için dizayn edilmiş mükemmel, küçük bir alet var, ancak şimdiye kadar hiç kullanılmadı!!" Görevli kahkahadan kırılarak: "Tamam peder geçebilirsin, sıradaki!.."
oğlum dersler nasıl? - baba çok üstüme geldiler ama ben alttan alıyorum
- cocum, derslerin nasil, ilgilenmiyoruz, okula gelmiyoruz, hocalarini filan aramıyoruz diye derslerini boşlamyosun di mi oglum? + baba siz beni gecen yil okuldan alıp sanayiye çırak verdiniz ya! - hmm... sanayi nasıl? + ??
-dersler nasıl? -eski tadı yok
-dersler nasıl? -ne desem yalan olur şimdi! -?
-dersler nasıl? -onu bırak da asıl sen nasılsın?
-dersler nasıl torun? -artık ders yok dede.
- dersler nasıl? - a da bizim harfimiz f de bizim harfimiz ayrımcılık yok
- dersler nasıl? - ortam iyi abi ya.. arkadaşlar filan
- dersler nasıl? - hocalarımızın kararlarına saygılıyız
- dersler nasıl? - şu hayatta beni kim anlayabilmiş?.
- dersler nasıl?? - lig uzun maraton, daha alınacak cok puan var
-dersler nasıl? -önümüzdeki yıllara bakıcaz.
- dersler nasıl? - eve iş getirmiyorum, yanıt yok | |
|
HaTiC333 ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 31 Nerden : istanbul Lakap : manyak :) Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: DersLer NasıL !! Çarş. Şub. 04, 2009 7:43 pm | |
| birinci fıkra biraz saçma babası eczacı olsaydı o çocuğu orda yolardı | |
|
ilker741852963 Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 13789 Yaş : 31 Nerden : samsun Lakap : centilmen Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: DersLer NasıL !! Cuma Ağus. 07, 2009 10:08 am | |
| | |
|
marilyn Banned !!!
Mesaj Sayısı : 126 Yaş : 32 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Korkusuz panayırlarda yeniden yazım katalogu geliştir.Bedensiz bir heyecana kaldır kadehlerini. - Barış Atay Mengüllü - MariLyn Manson -- Lakap : Zombi Kayıt tarihi : 30/07/09
| |
SiwaStyLee SysTem RooT
Mesaj Sayısı : 2955 Yaş : 34 Nerden : evden Lakap : Manyaqq Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: DersLer NasıL !! Ptsi Ağus. 10, 2009 11:45 am | |
| sağoL | |
|