www.bilgininevi.net
<span style="font-family: Arial Black;"><strong>www.bilgininevi.net</strong></span>
www.bilgininevi.net
<span style="font-family: Arial Black;"><strong>www.bilgininevi.net</strong></span>
www.bilgininevi.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.bilgininevi.net

www.bilgininevi.net

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Güncel Haberler,Teknoloji Haberleri,Bilgisayar Haberleri
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Çarş. Mart 11, 2015 4:43 pm

» versionmobilya.com Scripti
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından talhacan21 Perş. Kas. 07, 2013 8:17 am

» Arka Sıradakiler 49.Bölüm'den YALAN SEVDA !! ORJİNAL RİP
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından merve88 Cuma Şub. 24, 2012 2:01 pm

» Tanışmak İsteyenler
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından merve88 Ptsi Şub. 20, 2012 3:19 pm

» ißo yu soLerKen nası soLuonus
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından merve88 Ptsi Şub. 20, 2012 1:10 pm

» okuLda neLr yapıosunuS ..!
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından merve88 Paz Şub. 19, 2012 1:59 pm

» Bekleme ..
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Paz Ekim 17, 2010 10:35 am

» Arkadaş ..
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından SiwaStyLee C.tesi Ekim 16, 2010 10:01 am

» Saçlarım dökülmesin artık anne ..
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Perş. Ekim 14, 2010 5:23 pm

» [Ç]aLıntı =)
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimetarafından menekse Çarş. Ağus. 18, 2010 12:17 pm

Similar topics
İhßar ßöLümü
Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 5:18 pm tarafından ChatLaq_Ben
Eed SewqiLi ÜyeLerimiz...

ßu ßöLümde
*Forum KuraLLarına UymayanLar
*RekLam YapanLar
*Küfür
*Arqo KeLimeLer KuLLananLarı vb.

İhbarLarını YapaßiLirsiniz !!

Yorum: 5

Seni Seviyorum Nick Sozleri

3 posters
YazarMesaj
zafer_yalcin50
Operator
Operator
zafer_yalcin50

Erkek Mesaj Sayısı : 3578
Lakap : ßoşver

Seni Seviyorum Nick Sozleri Empty
MesajKonu: Seni Seviyorum Nick Sozleri   Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:37 pm

Bir yıldız seç kendin için gökyüzünden gözlerin gibi parlak, senin gibi tatlı olsun, bir yıldız da bana seç, parlaklığı önemli değil yeter ki sana yakın olsun.

Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye hazırım.

Aşk insanın hem dostu hem de düşmanıdır. İnsanı önün gibi yıkan, onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta.

Dün de bügün de yarın da yüreğinde yüreğin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine köy ben hep ordayım.

Ayışığının aydınlattığı bir kumsala küçük bir dal parçaşıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!

Mevsim ağlıyor bügün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgarıyla. Bana Eylül'ü yaşatma ey sevgili!

Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi özlenmişsindir.

Yıldızlar gökyüzünde kayarken, melekler ise oynaşırken, sen ise dalıp beni düşünürken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyeceğim.

Bir umut kuşu çiz yüreğime beyaz olsun tüyleri kalbin kadar temiz olsun. Bir kanadı senın için diğer kanadı da sevdiğin için çırpsın.

Aşkların en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylaşılan emektir, Aşkların en soylusu birken birçok olandır çıkarsız ve sınırsız paylaşılan yürektir.

Deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim. Deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severdim. Ama ben sadece deliyim ve seni aldığım her nefes kadar çok seviyorum.

Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? Şeytan mı? Bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesen de olur.

Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğını ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini.

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez...
ilker741852963
Deneme Mod
Deneme Mod
ilker741852963

Erkek Mesaj Sayısı : 13789
Lakap : centilmen

MesajKonu: Geri: Seni Seviyorum Nick Sozleri   Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 10:19 am

cok sagol
35osLem
Co-Admin
Co-Admin
35osLem

Kadın Mesaj Sayısı : 213
Lakap : köyLü güzeLi im0..

MesajKonu: Geri: Seni Seviyorum Nick Sozleri   Seni Seviyorum Nick Sozleri Icon_minitimePaz Ocak 31, 2010 12:59 pm

saoL tatLm :)

Seni Seviyorum Nick Sozleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» fırat çöloğlu çok yakışıklı
» SeNi sEvİyOrUm <3
» Ebru Yaşar - Seviyorum Seni (İsmail Yk)