zafer_yalcin50 Operator
Mesaj Sayısı : 3578 Yaş : 29 Nerden : ßoşver Lakap : ßoşver Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Nickler.. 3.. C.tesi Ağus. 08, 2009 12:49 pm | |
| bittim gözün aydın,şimdi pire oldum Sırıtmak
dale don dale saçıma sürdüm jole annem dedi bune ben dedim jole le le le lelele sakine niye gittin tütüne gel beraber kaçalım..
SENDEKİ HAVA BALONDADA VAR
bana yamuk yapma ama üçgen veya kare yapabilirsin:)
aşk bir turşu suyudur;içersen miğden bulanır içmezsen ağzın sulanır
Hatalıysam \\\\"Hatalı\\\\" yaz 9999 gönder HATASIZ KUL OLMAZ şarkısı cebine gelsin!!!
sen vodafone gibi anı yaşarkenben türkcel gibi her yerde seni çekemem=)=)=)
koyunlar koyunlar duy sesimizi işte bu kasabın ayak sesleri
sevgilim seninle her gün başım belada seni düşünürken uyuyup kalmışım helada:d
bana bir gün bir gül vermiştin bu gül solunca geri gelicem demiştin allah kahretmesin seni verdiğin gül plastik çıktıGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümseme
senin gibi serefsizler bizim gibi kızları begenmeyen giden gidip kasarları begeniyor simdi biz kaşar olmayan kızlar diyoruzki yanınada ekmek alalımmı çünkü kasar ekmeksiz yenmez
paranın ne önemi var önemli olan miktarı::::::
Hah senin o havan benim çakmağımın gazını basmaz
Bir adım önüm sénsiz qözükmüyor.. KaLbimdeki düqüm sénsiz çözüLmüyor..
Sadécé susmak İstiyorum ; YaLan insanLarı kaaLé aLmadan... HakLıykén,haksız qözüksém biLé kéndimi savunmadan... Huzur buLmak istiyorum,qözLérimi kapayıp,kimséyi anmadan... SéssizLiqi dinLémék istiyorum,hérşéyi yaşamış qibi yaparak...
DüşüncéLérim çakıL taşı GözyaşLarım yaqmur damLası DuyquLarım ise karamsar tasLağı Adım déqérsiz,insan fazLaLığı.
Bazen susmak qérékiyormuş,bazen bomboş bakmak qérékiyormuş hayatın yaLanLarına; AnLamaya çaLışmak saçmaLık... AnLamadan yaşamak qérékiyormuş . Zaman déqiLmiş qidéni qéri qétirén; AsLında zamanmış var oLanı qötürén. Ama bazén...!Unutmak qérékiyormuş,UNUTULMA pahasına...
sÖylee KAçç Arkadass KAç DOstt Arkamdan qÜlüorduu...!!!!!!!!!
αℓ∂αтıℓ∂ıмм şм∂ι нηqι уüzℓєє кαяşıм∂α ∂υяυσяѕυη нєм ѕυ¢ℓυ нм qüçℓü ѕαвяıмı zσяℓυσяѕη υтαηмα∂η вιя∂є нєѕαρмı ѕσяυσяѕυη уιкıℓ кαяşıм∂η ∂υямα ѕη ѕνмєιι вιℓмισяѕυη
ѕνιℓмєѕη∂єє ѕєωω нєяşєуу ѕηη єℓιη∂єє؟؟؟؟؟
тσz ρємвє gℓмιşтι вηα нєяşєуу ѕση ѕözмℓє вιттι вιттι ση¢αα ѕууу
вσzυкк ραяαα gιвι нαя¢α∂ıη αşкıмı İkiden bir çıkınça bir kalırmış..YALAN! Sen gidince ben kalırmıyım sanıyorsun?
нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!!
нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк
яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує "şєутαη ιşι" ∂ιуєηℓєя.¢єναρ νєяιη :"şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?"
уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσя..уιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσя..вєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєя..уιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя
"єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz" вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!!
вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм
вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм
ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιηஐ๑
:::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!:::
"уüяü нαℓα ηє ∂ιує σуυη∂α σуηαşтαѕıη ƒαтιн'ιη ιѕтαηвυℓ'υ ƒєтнєттιğι уαşтαѕıη!"
нιçвιя уüz güzєℓ ∂єğιℓ ѕєηιη уüzüη∂єη
.çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη.
:::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαη,öη¢є ∂üşмαηı σℓ:::
!!!υğяαşмα вαвα уσяgυη!!!
*кιмιм вєη??? ηєя∂єη gєℓ∂ιм?? α∂ıм ηє?? ηє ιş уαραяıм?? gєяçєк кιмℓιğιмι ηє∂єη кιмѕє вιℓмιуσя?? ηєу∂єη кσякυуσяυм??
уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє
●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι
ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя
ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує
нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк
:::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя:::
ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α)
ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη
●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●• | |
|
jamara54 Banned !!!
Mesaj Sayısı : 342 Yaş : 29 Nerden : samsun Lakap : BaFRaLi Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Nickler.. 3.. C.tesi Ağus. 08, 2009 12:53 pm | |
| | |
|
ilker741852963 Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 13789 Yaş : 31 Nerden : samsun Lakap : centilmen Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Nickler.. 3.. Paz Ağus. 09, 2009 10:00 am | |
| | |
|