www.bilgininevi.net
<span style="font-family: Arial Black;"><strong>www.bilgininevi.net</strong></span>
www.bilgininevi.net
<span style="font-family: Arial Black;"><strong>www.bilgininevi.net</strong></span>
www.bilgininevi.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.bilgininevi.net

www.bilgininevi.net

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Güncel Haberler,Teknoloji Haberleri,Bilgisayar Haberleri
süper nickler Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Çarş. Mart 11, 2015 4:43 pm

» versionmobilya.com Scripti
süper nickler Icon_minitimetarafından talhacan21 Perş. Kas. 07, 2013 8:17 am

» Arka Sıradakiler 49.Bölüm'den YALAN SEVDA !! ORJİNAL RİP
süper nickler Icon_minitimetarafından merve88 Cuma Şub. 24, 2012 2:01 pm

» Tanışmak İsteyenler
süper nickler Icon_minitimetarafından merve88 Ptsi Şub. 20, 2012 3:19 pm

» ißo yu soLerKen nası soLuonus
süper nickler Icon_minitimetarafından merve88 Ptsi Şub. 20, 2012 1:10 pm

» okuLda neLr yapıosunuS ..!
süper nickler Icon_minitimetarafından merve88 Paz Şub. 19, 2012 1:59 pm

» Bekleme ..
süper nickler Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Paz Ekim 17, 2010 10:35 am

» Arkadaş ..
süper nickler Icon_minitimetarafından SiwaStyLee C.tesi Ekim 16, 2010 10:01 am

» Saçlarım dökülmesin artık anne ..
süper nickler Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Perş. Ekim 14, 2010 5:23 pm

» [Ç]aLıntı =)
süper nickler Icon_minitimetarafından menekse Çarş. Ağus. 18, 2010 12:17 pm

Similar topics
İhßar ßöLümü
süper nickler Icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 5:18 pm tarafından ChatLaq_Ben
Eed SewqiLi ÜyeLerimiz...

ßu ßöLümde
*Forum KuraLLarına UymayanLar
*RekLam YapanLar
*Küfür
*Arqo KeLimeLer KuLLananLarı vb.

İhbarLarını YapaßiLirsiniz !!

Yorum: 5

süper nickler

5 posters
YazarMesaj
SiwaStyLee
SysTem RooT
 SysTem RooT
SiwaStyLee

Erkek Mesaj Sayısı : 2955
Lakap : Manyaqq

süper nickler Empty
MesajKonu: süper nickler   süper nickler Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 pm

♥️ Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

♥️ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için? ♥️ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!

♥️ Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun. ♥️ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları? ♥️ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. ♥️ Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum? ♥️ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.

♥️ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem? ♥️ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

♥️ Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin

♥️ Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..

♥️ Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.

♥️ Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan.

♥️ Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.

♥️ Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten. ♥️ Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

♥️ Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim. ♥️ Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım
https://firatcologlu.forum.st
Gamze[LİF]
ÖzeL Üye
ÖzeL Üye
Gamze[LİF]

Kadın Mesaj Sayısı : 124
Lakap : yok :D

süper nickler Empty
MesajKonu: Geri: süper nickler   süper nickler Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 12:41 pm

saol :D kullanabilr miyiz :D
SiwaStyLee
SysTem RooT
 SysTem RooT
SiwaStyLee

Erkek Mesaj Sayısı : 2955
Lakap : Manyaqq

süper nickler Empty
MesajKonu: Geri: süper nickler   süper nickler Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 12:44 pm

tabiki :)
https://firatcologlu.forum.st
ilker741852963
Deneme Mod
Deneme Mod
ilker741852963

Erkek Mesaj Sayısı : 13789
Lakap : centilmen

süper nickler Empty
MesajKonu: Geri: süper nickler   süper nickler Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 11:18 am

teşekkurler
pretty_lady
Fan Team
Fan Team
pretty_lady

Kadın Mesaj Sayısı : 139
Lakap : asi meleq

süper nickler Empty
MesajKonu: Geri: süper nickler   süper nickler Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 9:17 am

sagol cnm
35osLem
Co-Admin
Co-Admin
35osLem

Kadın Mesaj Sayısı : 213
Lakap : köyLü güzeLi im0..

süper nickler Empty
MesajKonu: Geri: süper nickler   süper nickler Icon_minitimePaz Ocak 31, 2010 12:32 pm

saol btnm :)

süper nickler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nickler Çok Süper...
» Nickler... 5 ...
» Nickler......