www.bilgininevi.net
<span style="font-family: Arial Black;"><strong>www.bilgininevi.net</strong></span>
www.bilgininevi.net
<span style="font-family: Arial Black;"><strong>www.bilgininevi.net</strong></span>
www.bilgininevi.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.bilgininevi.net

www.bilgininevi.net

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Güncel Haberler,Teknoloji Haberleri,Bilgisayar Haberleri
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Çarş. Mart 11, 2015 4:43 pm

» versionmobilya.com Scripti
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından talhacan21 Perş. Kas. 07, 2013 8:17 am

» Arka Sıradakiler 49.Bölüm'den YALAN SEVDA !! ORJİNAL RİP
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından merve88 Cuma Şub. 24, 2012 2:01 pm

» Tanışmak İsteyenler
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından merve88 Ptsi Şub. 20, 2012 3:19 pm

» ißo yu soLerKen nası soLuonus
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından merve88 Ptsi Şub. 20, 2012 1:10 pm

» okuLda neLr yapıosunuS ..!
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından merve88 Paz Şub. 19, 2012 1:59 pm

» Bekleme ..
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Paz Ekim 17, 2010 10:35 am

» Arkadaş ..
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından SiwaStyLee C.tesi Ekim 16, 2010 10:01 am

» Saçlarım dökülmesin artık anne ..
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Perş. Ekim 14, 2010 5:23 pm

» [Ç]aLıntı =)
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimetarafından menekse Çarş. Ağus. 18, 2010 12:17 pm

Similar topics
İhßar ßöLümü
Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 5:18 pm tarafından ChatLaq_Ben
Eed SewqiLi ÜyeLerimiz...

ßu ßöLümde
*Forum KuraLLarına UymayanLar
*RekLam YapanLar
*Küfür
*Arqo KeLimeLer KuLLananLarı vb.

İhbarLarını YapaßiLirsiniz !!

Yorum: 5

Dj Akman - Yaralı Kalbim

3 posters
YazarMesaj
SiwaStyLee
SysTem RooT
 SysTem RooT
SiwaStyLee

Erkek Mesaj Sayısı : 2955
Lakap : Manyaqq

Dj Akman - Yaralı Kalbim Empty
MesajKonu: Dj Akman - Yaralı Kalbim   Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 6:15 pm

Seni sevdim hayatım boyunca, sen benim yanımda olmadın bir saat bile olsa, buna mı sevmek diyosun hey yalan dünya, oysa seninle yaşamak isterdim ömür boyunca, kalbim, kalbim yaralı, sen sen batırdın benim sevdamı, kışa döndürdün ilkbaharımı, sen sen batırdın benim hayatımı, bırak bırak sevgi laflarını, sevmek sevmek sana yakışırmı...

Uzun zaman oldu sensiz kaldım hasretinle, bir türlü alışamadım bende kapanmaz bir yara açtın,beni bırakıp uzaklara kaçtın, beni dünyada yalnız bıraktın.ciğeri beş para etmez birine sattın. söyle söyle değdi mi be,söyle bunca sevmelere, sevmiştim seni ölümüne, söyle sevipte terketmene.

uzak uzak dur sevmekten, sana yakışmayan sevgiden. ne ne istedin benden kurduğum bütün hayallerimden, sevemem seni bundan sonra ebediyyen dön, dönde bir bak geçmişe, sana verdiğim bunca senelere. yazık yazık oldu bütün emeklerime, değer değer mi senin gibi kalpsize.

neden Allahım neden hep ben bu hayatı böyle severken aldatmak, aldanmak, hep beni buluyor, benim kaderim hep böyle geçiyor, bıktım yalan aşkından, bıktım anlamsız boş laflardan, bıktım böyle dünyadan, bıktım böyle sevdalardan.

Kalbim yaralı, gönlüm yaralı, en güzel yarınlarla, sen açtın aramı. en güzel yarınlarla sen açtın aramı.
https://firatcologlu.forum.st
HaTiC333
ÖzeL Üye
ÖzeL Üye
HaTiC333

Kadın Mesaj Sayısı : 444
Lakap : manyak :)

MesajKonu: Geri: Dj Akman - Yaralı Kalbim   Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 9:14 pm

paylaşımm için teşekkürler
ilker741852963
Deneme Mod
Deneme Mod
ilker741852963

Erkek Mesaj Sayısı : 13789
Lakap : centilmen

MesajKonu: Geri: Dj Akman - Yaralı Kalbim   Dj Akman - Yaralı Kalbim Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 5:37 pm

sağol

Dj Akman - Yaralı Kalbim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» yüreğim ağır yaralı derinden
» Dj Akman - Çek Git
» Dj Akman - Alo