www.bilgininevi.net
<span style="font-family: Arial Black;"><strong>www.bilgininevi.net</strong></span>
www.bilgininevi.net
<span style="font-family: Arial Black;"><strong>www.bilgininevi.net</strong></span>
www.bilgininevi.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.bilgininevi.net

www.bilgininevi.net

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Güncel Haberler,Teknoloji Haberleri,Bilgisayar Haberleri
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Çarş. Mart 11, 2015 4:43 pm

» versionmobilya.com Scripti
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından talhacan21 Perş. Kas. 07, 2013 8:17 am

» Arka Sıradakiler 49.Bölüm'den YALAN SEVDA !! ORJİNAL RİP
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından merve88 Cuma Şub. 24, 2012 2:01 pm

» Tanışmak İsteyenler
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından merve88 Ptsi Şub. 20, 2012 3:19 pm

» ißo yu soLerKen nası soLuonus
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından merve88 Ptsi Şub. 20, 2012 1:10 pm

» okuLda neLr yapıosunuS ..!
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından merve88 Paz Şub. 19, 2012 1:59 pm

» Bekleme ..
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Paz Ekim 17, 2010 10:35 am

» Arkadaş ..
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından SiwaStyLee C.tesi Ekim 16, 2010 10:01 am

» Saçlarım dökülmesin artık anne ..
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından SiwaStyLee Perş. Ekim 14, 2010 5:23 pm

» [Ç]aLıntı =)
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimetarafından menekse Çarş. Ağus. 18, 2010 12:17 pm

Similar topics
İhßar ßöLümü
Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 5:18 pm tarafından ChatLaq_Ben
Eed SewqiLi ÜyeLerimiz...

ßu ßöLümde
*Forum KuraLLarına UymayanLar
*RekLam YapanLar
*Küfür
*Arqo KeLimeLer KuLLananLarı vb.

İhbarLarını YapaßiLirsiniz !!

Yorum: 5

Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia)

5 posters
YazarMesaj
SiwaStyLee
SysTem RooT
 SysTem RooT
SiwaStyLee

Erkek Mesaj Sayısı : 2955
Lakap : Manyaqq

Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Empty
MesajKonu: Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia)   Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 6:16 pm

Diskoteğe gittim cikmak istedim
cikamadim geriye kizlari görünce yanima geldiler
param var diye
nerden anladilar
bunu sordum kendime
salla dedim mc serkan bak keyfine

Tuttum ellinden cikardım disariya attim arabaya
bastim son gaza nereye gidiyoruz diye sormaz mi bana sasirdim birden ne desem ki acaba

İki dakka kalmadi bizim ki yamildi serkan seni seviyorum deme ye basladi yapisti agzima sapur supur yapmaya
AY AY inanamadim birden böyle olunca kaldirdi birden eteğini havalara dedim kizim dur noluyor sana hadi artık gidelim fazla durduk burda biraz daha dursak kaza cikacak sonra

İki tur attim artik dagilalim demeye basladim vakit gec oldu benim gitmem lazim sag sol yaptim hemen
bunu eve attim eve atar atmaz baska kiza kapıldım kapılır kapılmaz hemen arabaya aldim adimi sordu dedim CRAZY OSSIE
buna senin kisi ne ya söyle bakayayim bana demeye kaymadi hemen yapisti agzima

Bakin bugun benim gunum artik dayanamiyorum bu kiza bence ceyrana kapildim adressini tarif etmeye basladi bana hemen göturdu beni yatak odasina
FANFILIFINFON anlarsin orda bu is burda bitmis bunu anlasana

Sabah oldu gidecektim elbiselerimi aldim hemen kiza görünmeden kacmayi basardim cikar cikmaz helal olsun dedim kendi kendime arabama atladim taktim vites birine

Aksam oldu yine actim muzigi son sesine vites ikiden uce uc ten ikiye takildi yine polis amcalar pesimize yetisemiyor
bana bizim hergele

Atlattim herzaman ki gibi yine ilerleyip ilerledikce hazirdan carpti gözume baktim mpayire girdim iceriye akman ni gordum dagitiyor yine milleti mİxleriyle baksana ossi abi caliyorum senin muzigini iyi dinle .........
https://firatcologlu.forum.st
HaTiC333
ÖzeL Üye
ÖzeL Üye
HaTiC333

Kadın Mesaj Sayısı : 444
Lakap : manyak :)

MesajKonu: Geri: Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia)   Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 9:24 pm

paylaşımm için teşekkürler
SiwaStyLee
SysTem RooT
 SysTem RooT
SiwaStyLee

Erkek Mesaj Sayısı : 2955
Lakap : Manyaqq

MesajKonu: Geri: Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia)   Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 9:48 pm

sende sağol
https://firatcologlu.forum.st
ChatLaq_Ben
ÖzeL Üye
ÖzeL Üye
ChatLaq_Ben

Kadın Mesaj Sayısı : 218
Lakap : αηqєℓ

MesajKonu: Geri: Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia)   Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 9:57 pm

payLasım icin tesekkürLer..!!
http://www.forumra.net
ilker741852963
Deneme Mod
Deneme Mod
ilker741852963

Erkek Mesaj Sayısı : 13789
Lakap : centilmen

MesajKonu: Geri: Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia)   Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 8:46 pm

sagol
jamara54
Banned !!!
Banned !!!
jamara54

Erkek Mesaj Sayısı : 342
Lakap : BaFRaLi

MesajKonu: Geri: Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia)   Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia) Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 8:47 pm

paylasım için teşekkurler

Dj Akman - Kızlar mix (feat Azrail Familia)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dj Akman - Anne (Feat Tehlikeli Madde)
» Dj Akman - Çek Git
» Ceza - 2001 feat. Sago K. & Sahtiyan